Pomenirea Arhimandritului Epifanie Bulancea la Mănăstirea Măgura Ocnei

Ziua de 4 mai a fost una cu o însemnătate deosebită pentru orașul Târgu Ocna, dar mai ales pentru maicile de la Mănăstirea Măgura. Parintele duhovnicesc al multor credincioși, ctitorul Mănăstirii și al multor locașuri de închinare din țară, vrednicul de pomenire Arhimandritul Epifanie Bulancea a fost comemorat astăzi de preoți și credincioși veniți din toate părțile țării.

Răspunzând chemării duvohnicului lor și având dragoste față de oamenii cei sfinți ai lui Dumnezeu, ei au ales să dedice această zi lui Dumnezeu prin participarea la Sfânta Liturghie, săvârșită sub protia părintelui exarh, Ahimandritul Serafim Huzdup. Răspunsurile la strană au fost oferite de către preoți și studenți teologi din cuprinsul Protoieriei Onești. 
La finalul slujbei săvârșite în biserica Mănăstirii, cu toții au ieșit întru întâmpinarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului. A urmat apoi săvârșirea slujbei Agheasmei și sfințirea noului magazin bisericesc al Mănăstirii. 
Evenimentul de din această zi s-a încheiat prin săvârșirea slujbei de pomenire a părintelui Arhimandrit Epifanie Bulancea în jurul mormântului său. După citirea rugăciunii de dezlegare de către Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, s-a evidențiat prin glasul Arhipăstorului nostru vrednicia și viața de sfințenie a vrednicului duhovnic, Arhimandritul Epifanie. 

La final au fost invitați de către maica stareță, Monahia Filoteea, toți cei participanți la agapa pregătită pentru pomenirea părintelui Epifanie Bulancea. (pr Elisei Roncea)