Ziua Națională a României sărbătorită la Hârja

Cu bucurie și mândrie, angajații Asociației „Sfântul Ștefan cel Mare-Hârja”, adulții implicați în cursurile de formare, cât și beneficiarii celor două centre de zi: Sf. Cuv. Dionisie Exiguul și Sf. Cuv. Parascheva, au marcat Ziua Națională a României, 1 Decembrie, prin evenimente menite să sublinieze nu doar actul istoric al Marii Uniri, ci și importanța solidarității și unității în societatea contemporană. În cadrul proiectului "De la marginalizare la integrare socioeducațională și medicală a grupurilor vulnerabile din teritoriul GAL Valea Trotușului", adulții implicați în cursurile de formare au sărbătorit prin participarea la o horă în curtea așezământului.

Această inițiativă nu doar a adus bucurie și coeziune în rândul participanților, ci a evidențiat și rolul esențial al Zilei Naționale în consolidarea identității naționale românești. În contextul festivităților, a fost reafirmată importanța unității și a respectului față de valorile care ne definesc ca națiune.

Astfel, prin sărbătorirea Zilei Naționale în cadrul acestui proiect, a fost adus un omagiu trecutului glorios al României, consolidând în același timp legătura dintre trecut și prezent. Această zi reprezintă nu doar un moment de rememorare a istoriei naționale, ci și un prilej de a construi un viitor mai solid, bazat pe colaborare, înțelegere și respect reciproc.

(Negru Gheorghe)