Ședință tematică în cadrul Protopopiatului Roman

Vineri, 10 martie 2023, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, la inițiativa și sub coordonarea părintelui Alexandru Dan Antoce, protopop al Protopopiatului Roman, a avut loc o ședință de prezentare și implementare a Concursului Național CateheticTinerii și vârstnicii să laude numele Domnului”, din Patriarhia Română.

În cadrul întâlnirii, domnul Vlad Gabriel Țuțurlan, referent al Biroului de catehizare și activități cu tineretul, din cadrul Sectorului cultural al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, a prezentat obiectivele pe care fiecare participant ar trebuie să le aibă în vedere pentru o bună coordonarea în desfășurarea proiectului. Ulterior, au fost prezentate etapele concursului, atât la nivel local, cât și național, dar și alte detalii tehnice care să ducă la rezultate cât mai bune în implementarea proiectului.

La întâlnire au fost prezenți preoți din Protopopiatul Roman, care au dorit să beneficieze de o mai bună informare cu privire la etapele de desfășurare ale concursului. Totodată, s-au adus în atenția participanților detalii cu privire la celelalte proiecte ale Biroului de catehizare și activități cu tinerii, aflate în desfășurare, și au fost puse în discuție proiecte viitoare pe baza propunerilor venite din cadrul parohiilor din Protopopiatul Roman.