Şedinţă administrativă în Protopopiatul Bacău

Preoții parohi și cântăreții bisericești din Protopopiatul Bacău s-au reunit joi, 15 februarie 2018, începând cu ora 10.00, în sala de conferinţe a Protoieriei, pentru a participa la prima şedinţă administrativă a anului.

Ședința a fost deschisă de către părintele protopop Costică Busuioc, care a mulţumit tuturor pentru prezenţă, în special consilierilor Centrului eparhial, delegați din partea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului: PC Pr. Daniel Alexandru Zamfir – consilier administrativ şi purtător de cuvânt al Centrului eparhial, PC Pr. Adrian Ciobanu – consilier economic şi domnul Gheorghe Pricopi – consilier financiar.

Părintele consilier administrativ Daniel Alexandru Zamfir a transmis arhiereştile binecuvântari venite din partea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, atât preoţilor din această protoierie, cât şi personalului neclerical, împreună cu urările de pace, sănătate, spor şi ajutor în activităţile pe care fiecare le desfăşoară cu stăruinţă în funcţiile pe care le ocupă.

În cadrul ședinței s-au discutat unele detalii legate de modificările salariale survenite la acest început de an, a calculului cotelor de impozitare şi a plăţilor lunare către Administraţia Naţională de Administrare Fiscală.

(Pr. Flavius Balaban)