Școala de vară 2021, din cadrul Fundației "Episcop Melchisedec", a ajuns la final

Cu binecuvântarea Inaltpreasfintitului Părinte Ioachim Arhiepiscopul Romanului si Bacăului, Fundația Episcop Melchisedec organizează pentru a șasea oara, neîntrerupt, Școala de vara!
Din an în an, așa cum mărturisește dna Georgeta Tololoi din Roman, care a avut pentru a avut-o pentru a patra oara pe Alexandra la Școala de vară, programul a fost tot mai interesant, tot mai bun". 

Anul acesta, în perioada 5 iulie - 27 august, Școala de vară din cadrul Fundației Episcop Melchisedec a oferit o diversitate de atracții, precum:
- ateliere de lucru, pictură, ore de franceză, engleză, informatică, gimnastică, religie, consiliere psihologică, dans modern și popular, 
- excursii la Suceava, mănăstirea Râșca, Ferma Arhiepiscopiei Romanului si Bacăului de la Itești; 
- drumeții în parcurile din orașul Roman, 
- vizitarea Bisericii Copiilor și a Catedralei "Sf. Cuv. Parascheva" din Roman 
- vizitarea Fabricii de pâine "Betleem", a Croitoriei "Cămașa lui Hristos", a Fabricii Lumânări "Sf. Fotini" și a Depozitului de Colportaj "Sf. Dionisie Exiguul" din cadrul Centrului Eparhial Roman 
- vizitarea livezii și a grădinii de legume din cadrul Centrului Eparhial 
- activități efectuate împreună cu Poliția și Pompierii 
- evenimente la care au fost invitate diverse personalități ale orașului 
- ateliere de lucru in aer liber, întreceri sportive etc. 
Astăzi, la Finalul Școlii de Vară, participanții au fost felicitați de Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, care a dăruit tuturor elevilor binecuvântare și dulciuri! 
Mulțumim pe aceasta cale tuturor care s-au implicat în organizarea acestei frumoase Școli de Vară! (Monahia Dionisia Șchiopu)