Proiectul Social-filantropic "Masa bucuriei" a debutat la începutul noului an în parohiile Protoieriei Sascut

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la început de an 2024 a debutat în parohiile Protoieriei Sascut desfășurarea Proiectului Social-filantropic "Masa Bucuriei".

Astfel, desfășurarea proiectului în această perioadă a venit în sprijinul a 150 de bătrâni din parohiile Sascut-Sat, Fântânele, Frumușelu, Căbești 2, Marvila, Blaga și Păncești Sascut.

Prin intermediul acestui proiect care se desfășoară în toată Patriarhia Română, se dorește ca în fiecare săptămână, cât mai multe persoane (bătrâni sărmani și singuri; familii defavorizate cu mulți copii etc.) din parohiile Protoieriei Sascut să primească câte un pachet cu hrană caldă.

„Nădăjduim ca și în acest nou an, cât mai multe persoane cu inimă mare să rupă din puținul lor pentru a ajuta pe cei care nu au posibilitatea de a-și procura sau prepara hrana de zi cu zi. Toți cei care doresc să susțină și să se implice în acest proiect, o pot face luând legătura cu preotul din comunitatea din care fac parte, donând o sumă de bani pentru achiziționarea hranei sau lăsând pachetele cu hrană la biserica parohială, urmând ca acestea să fie distribuite către cei nevoiași. Bunul Dumnezeu să îi binecuvinteze pe toți cei care își arată dragostea față de cei sărmani și neputincioși!”, a spus părintele Alexandru Grigoraș, protopop al Protopopiatului Sascut.

Pr. Apostu Ionuț Alexandru