Prezență arhierească la metocul chiriarhal de la Iteşti

 În cea de-a doua zi de Crăciun, în ziua de prăznuire a Sf. Nicodim de la Tismana şi a Sf. Eftimie Mărturisitorul, IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim a oficiat alături de un sobor de preoți și diaconi Sfânta Liturghie la Metocul Chiriarhal "Sf. Părinți Ioachim şi Ana" de la Itești.

Prezent la Iteşti în ziua de prăznuire a Sf. Nicodim de la Tismana şi a Sf. Eftimie Mărturisitorul, IPS Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a participat la slujba Sfintei Liturghii, oficiată de un sobor de preoți şi diaconi, sub protia pr. arhim. Nicodim Bițic, consilier eparhial şi duhovnic al maicilor din obştea acestui aşezământ monahal. 

Credincioşii care s-au alăturat soborului şi maicilor de la Iteşti s-au bucurat de liniștea slujbei din aceste zile de Praznic Împărătesc. La finalul Sfintei Liturghii, IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim a apreciat munca edilitară și misiunea spirituală desfășurate cu timp și fără timp spre binele Bisericii și al semenilor de către membrii comunității monahale de aici.

La final, Ierarhul a felicitat pe pr. arhim. Nicodim Bițic care şi-a serbat sfântul ocrotitor și a mulțimit acestuia pentru ascultarea și devotamentul său. 

(pr. Daniel  Marari)