Parohia Turluianu a vestit Nașterea Mântuitorului Hristos

29 Decembrie 2017

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, duminică, 24 decembrie 2017, în Ajunul slăvitului Praznic al Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, în Parohia Turluianu peste 150 de copii au  participat  la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie alături de părinții și bunicii lor. La momentul cuvenit din slujbă toți micuții și tinerii enoriași au fost împărtășiți cu Trupul și Sângele Domnului de către părintele paroh Daniel Popa.

Peste o sută cincizeci de copii aflați sub îndrumarea spirituală a părintelui Daniel Popa de la Parohia Turluianu din Protopopiatul Moinești au participat la slujba Sfintei Liturghii în ziua de ajun de Crăciun. Aceștia, plini de emoție, au cântat colinde vestind în cor Nașterea Pruncului Iisus Hristos.

 Bucuria zilei a fost întregită de sosirea lui Moș Crăciun care a împărțit copiilor prezenți daruri spre bucuria acestora și spre înțelegerea bunătății lui Dumnezeu pentru oameni. La plecare copiii au fost îndemnați de către părintele paroh să vestească Nașterea lui Hristos fiecărei case de creștini din parohie.

(pr. Daniel Popa)