Parohia Bărcu-Goșmani a construit o casă pentru o familie defavorizată

15 Noiembrie 2019

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, joi, 14 noiembrie 2019, în Parohia Bărcu din Protopopiatul Buhuși a avut loc sfințirea unei case construite din donațiile credincioșilor, pentru o familie alcătuită din două surori, Parascheva și Anica.

Casa are două camere, un hol și a fost utilată cu mobilier, sobă pentru încălzit și alte accesorii necesare traiului zilnic. Valoarea construcției s-a ridicat la aproximativ 25.000 lei, bani proveniți din colecta organizată în Parohia Bărcu la inițiativa părintelui paroh Mihai Macovei și din alte donații din țară și străinătate, printre binefăcători numărându-se și Primăria Români din județul Neamț.

Slujba de sfințire a casei a fost săvârșită de părintele paroh Mihai Macovei, alături de părintele Gheorghe Ursache, la care au participat, alături de familie, donatori, binefăcători și cei care s-au ostenit, cu timp și fără timp, la ridicarea acesteia.

La sfârșit a avut loc o slujbă de mulțumire, iar părintele paroh a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat acestor două surori, credincioase ale Parohiei Bărcu.

(pr. Macovei Mihai)