Întâlnirea anuală și formarea noilor voluntari ai Asociației „Sfânta Anastasia Romana” din Târgu Ocna

Duminică, 9 iunie, Asociația „Sfânta Anastasia Romana” din Târgu Ocna a organizat întâlnirea anuală a voluntarilor activi din cadrul Organizației Nonprofit.

După o perioadă de recrutări și de formare a noilor voluntari, Asociația a adunat atât voluntarii cu experiență cât și pe cei nou-sosiți în cadrul Organizației, pentru a pune la punct strategia de activități și dezvoltare a acestei veri, activitățile care vor avea loc pentru voluntari și pentru ceilalți beneficiari ai Asociației.

„Activitatea de voluntariat se desfășoară de bunăvoie și se derulează într-un cadru organizat, sub tutela Asociației noastre. Activitățile prin care ne oferim resursele celor ce au nevoie sunt benefice și pentru voluntari, deoarece legăm prietenii și socializăm cu oameni având aceleași preocupări, ne dezvoltăm noi abilități care vor fi de ajutor în viitor, în cariera profesională, și ne ajută să ne simțim împliniți, datorită contribuției la binele comunității sau al unei persoane.” (Pr. Silviu Butucaru – Președinte Asociație).

Asociația „Sfânta Anastasia Romana” are în prezent o rețea de peste 100 de voluntari din comunitățile de pe  Valea Trotușului, Onești, Târgu Ocna, Dofteana, etc. Acești voluntari sunt în permanentă legătură cu Asociația și primesc mereu formare și suport, dar sprijină deopotrivă Organizația Gazdă în toate proiectele și activitățile.

Pr. Silviu Butucaru – Asociație „Sfânta Anastasia Romana”