Instalare de preot în Parohia Rădoaia, Protoieria Sascut

21 Aprilie 2019

Sâmbătă, 20 aprilie 2019, tânărului preot Cristian Bernacic i-a fost încredințată, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, păstorirea credincioșilor din Parohia Rădoaia, comuna Parava, în calitate de preot paroh.

Într-un cadru solemn, festivitatea de prezentare și de instalare al noului preot al Parohiei Rădoaia din Protopopiatul Sascut, a debutat cu Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie, celebrată în prezența credincioșilor, precum și a altor invitați.
 
Delegatul Ierarhului a fost părintele Vasile Abageru, care a transmis celor prezenți arhierești binecuvântări, dând citire în mod oficial Actului de numire de la Centrul eparhial și urând noului preot paroh început bun în activitatea preoțească și o rodnică păstorire. 

Plin de emoție, părintele Cristian a mulțumit Înaltpreasfințitului pentru încredere, familiei pentru susținere și totodată credincioșilor pentru primire, rugându-i să-l urmeze în rugăciune și conlucrare în noua misiune duhovnicească îmbrățișată în această zi.

Pr. Albu Gabriel