Fundația "Episcop Melchisedec" a răspuns pozitiv la invitația Primăriei Roman

30 Ianuarie 2017

Astăzi, 30 ianuarie 2017, la invitația Domnului Primar Lucian Micu, în sala de ședință a Consiliului Local Roman a avut loc întâlnirea ONG-urilor cu administrația locală.

Fundația ”Episcop Melchisedec”, reprezentată oficial de către domnul Aurelian C-tin Alexa, a solicitat la această reuniune oficialităților locale crearea unui cadrul legislativ corect și transparent pentru accesarea proiectelor locale.

 Lipsa unui ”Regulament privind regimul finanțărilor nerambursabile alocate de la bugetul local pentru activități nonprofit de interes local” este un lucru criticabil din mai multe puncte de vedere. Un parteneriat cu autoritatea publică locală este, dincolo de avantajele imediate ale părților implicate, și un mesaj către comunitate. Acesta oferă credibilitate, identitate și în cele din urmă un impact puternic prin îndeplinirea scopului propus.

„Ne dorim de la administrația locală romașcană să avem posibilitatea de a-i invita să ne fie parteneri în activitățile ce urmează să le derulăm în cadrul Fundației „Episcop Melchisedec. Trebuie să învățăm fiecare să fim responsabili cu banii contribuabililor. Îi felicit pe cei care au avut această inițiativă, asigurându-i totodată de deschidere și susținerea noastră pentru folosul cetății noastre”, a declarat domnul Aurelian C-tin Alexa, directorul Fundației ”Episcop Melchisedec”.