Flori și mărțișoare împărțite doamnelor din Protopopiatul Onești

Vineri, 8 martie, cu ocazia „Zilei Internaționale a Femeii”, preoții Protopopiatului Onești au încercat să aducă bucurie pe chipurile doamnelor, mamelor și bunicilor din cuprinsul protoieriei. În acest sens, un grup de preoți, în frunte cu părintele Nicolae Zaharia, protoiereul locului, le-au oferit flori, mărțișoare și cuvinte de felicitare.

Primele care s-au bucurat de gândul bun de mulți și binecuvântați ani au fost doamnele ce se ostenesc în cadrul Așezământului social-filantropic „Sfântul Voievod Ștefan cel Mare” de la Hârja, precum și mamele și bunicele ce sunt rezidente aici.

O floare și un gând bun au fost oferite și mamelor internate pe secțiile de Maternitate și Pediatrie ale Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh Doctor Luca al Crimeei” din Municipiul Onești, precum și personalului medical. Aici au fost oferite tuturor mamelor care au născut recent trusouri, din partea Sectorului social – filantropic și misionar al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, în colaborare cu compania TZMO România, și mărțișoare confecționate de tinerii voluntari din cadrul Asociației Tinerilor Ortodocși Români, Onești.

Bucurie a fost adusă în această zi și doamnelor ce lucrează în cadrul Primăriei Onești, în cadrul Băncii Comerciale Române, filiala Onești, precum și personalului protopopiatului.  

(Pr. Florin Robert Blănaru)