Flori pentru mamele creștine din comuna Sascut

În contextul Lunii pentru viață, marți, 8 Martie, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, reprezentanții Protoieriei Sascut, alături de protopopul Vasile Abageru au marcat această frumoasă zi prin dăruirea de flori tuturor cadrelor didactice de la școlile gimnaziale din localitățile Sascut, Păncești și Sascut-Sat, doamnelor funcționare de la Primăria Sascut, precum și doamnelor profesor de la Liceul Tehnologic “J.M. Elias” Sascut.

De asemenea, o rază de mângâiere și fericire s-a adus în această zi specială și bătrânelor mame de la Căminul de bunici din Satul Conțești care au primit cu multă bucurie această vizită.

Activitățile din “Luna pentru viață” vor continua în perioada următoare, prin implicarea tinerilor de la liceu și școală în diferite acțiuni prin care această perioadă din an să fie celebrată într-un mod cât mai frumos.

„Cu această ocazie, urăm un călduros «La Mulți Ani tuturor mamelor, bunicelor și femeilor creștine, rugându-L pe Bunul Dumnezeu să le păzească în toată vremea, dăruindu-le sănătate, pace și bucurie!”, a spus părintele Vasile Abageru, protopop al Protopopiatului Sascut.