În Duminica Ortodoxiei, copiii împreună cu familiile lor, au mărturisit credința ortodoxă în Parohia Valea Șoșii

În Duminica Ortodoxiei, copiii împreună cu familiile lor, au mărturisit credința ortodoxă în Parohia Valea Șoșii.

În Duminica Ortodoxiei, copiii împreună cu familiile lor, au mărturisit credința ortodoxă în Parohia Valea Șoșii. Astfel, ei s-au împărtășit cu Trupul și Sângele lui Hristos la Sfânta Liturghie, s-au închinat la Sfintele Icoane, pe care apoi, le-au purtat în procesiune în afara Bisericii, spre slava lui Dumnezeu și a sfinților Săi. În acest fel, ei s-au așezat în șirul neîntrerupt al generațiilor de strămoși, păstrători de Tradiție Sfântă, cinstitori ai icoanelor și iubitori ai Sfintei Euharistii.

Copiii din parohie care participă în această perioadă, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părintelui nostru Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Proiectul cultural-filantropic „Familia – micul meu Rai”, au oferit mamelor și tuturor femeilor prezente în biserică, un cântec, o floare și o îmbrățișare, ca semn al dragostei și prețuirii datorate celor care dau Viață și se ostenesc pentru a avea ei o copilărie fără griji.

Mărțișoarele și felicitările pe care copiii le-au realizat în cadrul atelierelor de creație ale proiectului, au fost prezentate la Târgul caritabil de Mărțișor, organizat în Paraclisul de vară al Parohiei Valea Șoșii.

Pr. Ovidiu Hereș