Daruri pentru secția de Neonatologie a Spitalului Municipal de Urgență Roman

Luni, 18 martie 2024, cu prilejul Lunii pentru Viață, la secția Maternității Spitalului Municipal de Urgență Roman, a avut loc o activitate menită să aducă mângâiere mamelor  care beneficiază de serviciile medicale și să sprijine personalul medical, precum și să accentueze importanța femeii în viața societății și a Bisericii.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, la inițiativa Sectorului social-filantropic și de misiune al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului, coordonat de către părintele consilier Ilarion Mâță, au fost împărțite daruri care au constat într-un kit igienico-sanitar pentru copii și mamele lor. 

Această activitate se înscrie în calendarul de acțiuni dedicat atât Anului Omagial al îngrijirii și pastorației persoanelor bolnave, cât și Lunii pentru Viață. De asemenea, toți cei implicați aduc mulțumiri sponsorului TZMO România care an de an este alături de copii și mame, susținând material inițiativele sociale din cadrul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.