Consiliere psihilogică şi consultaţii cardiologice gratuite în Parohia „Sf. Trei Ierarhi” Bacău

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, Parohia „Sfinţii Trei Ierarhi” din Bacău, în parteneriat cu Asociaţia „Treime de Arhierei”, a desfăşurat în ultima perioadă mai multe evenimente medicale în cadrul Aşezământului socio-medical şi educaţional.

În cadrul Cabinetului medical „Sf. Ier. Spriridon”, doamna Dr. Corciovă Flavia Cătălina, medic primar cardiolog și doctor în științe medicale din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. George I.M. Georgescu” Iași, a venit în mai multe rânduri, pentru a oferi consult medical cardiologic gratuit.

Consultaţiile medicale pe care doamna Dr. Corciovă Flavia Cătălina le-a oferit au fost în zilele de marţi, 31 octombrie şi vineri, 3 noiembrie 2023, însumând 24 de beneficiari, cărora li s-a făcut un examen cardiologic, EKG şi au primit anumite recomandări, unde a fost cazul.

Tot în cadrul Aşezământului, unde funcţionează Cabinetul psihologic „Sf. Ier. Vasile de Ostrog”, părintele paroh Aurel Cîrlan, psihoterapeut, acordă în mod gratuit consultaţii psihologice şi spirituale, servicii medicale care au ca scop evaluarea, diagnosticarea, tratamentul și prevenirea tulburărilor mentale și emoționale.

Pe această cale, preoții Parohiei „Sf. Trei Ierarhi” Bacău aduc mulțumiri doamnei doctor Flavia pentru dăruirea şi sprijinul acordat dezinteresat în derularea activităților care vin în întâmpinarea persoanelor aflate în dificultate și pentru dragostea cu care a răspuns de fiecare dată invitației lor.

(Pr. Mihai-Flavius Balaban)