Bucuria Sărbătorii Nașterii Domnului Iisus Hristos trăită de toți beneficiarii Fundației ,,Episcop Melchisedec”

Anul 2020 a fost un an provocator, marcat de greutățile pandemiei determinată de virusul Sars Cov 2. Cu toate acestea, conducerea Fundației ,,Episcop Melchisedec” s-a străduit să găsească soluții pentru toate problemele întâmpinate.

Finalul anului 2020 a adus bucurie tuturor beneficiarilor. Cu binecuvântarea Înalpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, școlarii Centrului de Zi proveniți din familii aflate în dificultate au primit pachete generoase cu îmbrăcăminte, dulciuri, dar și bani. S-a încercat prin aceasta să se aducă mângâiere pentru lipsa fizică a copiilor de la Centru, pe perioada stării de alertă,  asistența educațională desfășurându-se on-line pe tot parcursul acesteia.

Beneficiarii Cantinei Sociale nu au fost afectați de pandemie din prisma serviciilor oferite de Fundație, aceștia primind o masă caldă zilnic. Cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun, aceștia au primit pachete cu alimente, carne, legume, fructe, calendare.

Atât preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit, cât și cei ai Școlii Primare Mușatinii s-au bucurat de daruri din partea Fundației. Nu au fost uitați nici angajații Fundației, care au fost premiați pentru activitatea depusă în timpul anului, pentru efortul psihic depus în activitatea educațională desfășurată on-line, dar și prezența fizică a acestora impusă de anumite activități. La întâlnirea de Sfârșit de An, s-au făcut rugăciuni de mulțumire, iar activitatea s-a încheiat printr-un frumos concert de colide. (monahia Dionisia Schiopu – Director Fundația Episcop Melchisedec).