„Bucuria darului" la Fundația ”Episcop Melchisedec” din Roman

05 Iulie 2017

În data de 04 iulie 2017, școlarii înscriși în programul Summer Camp din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” au ajutat pentru a pregăti o surpriză pentru beneficiarii asistați în cadrul serviciului social: Cantina socială ”Episcop Melchisedec”.

Uneori un gest care la prima vedere pare simplu sau de nebăgat în seamă, poate să aducă un zâmbet pe chipul celui brăzdat de nevoi și suferințe.

Astfel, suplimentele de hrană oferite cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, au fost primite cu bucurie și se speră că astfel de activități vor fi realizate și cu sprijinul mai multor oameni de bine, pentru binele celor din ce în ce mai necăjiți dintre semeni.

„Suntem bucuroși să vă anunțăm că în ședința Consiliului Director al Fundației ”Episcop Melchisedec”, întrunită la Centrul eparhial Roman în ziua de 27 iunie 2017, s-a hotărât ca serviciile sociale importante să fie sprijinite și pe viitor, din dorința de a veni în întâmpinarea celor care au nevoie de susținerea noastră".

(Aurelian Constatin Alexa, directorul Fundației „Episcop Melchisedec”)