Bucuria Crăciunului în Parohia Văsâești

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepscopul Romanului și Bacăului, programul intitulat „De Crăciun fii mai bun!” a continuat și în acest an în Parohia „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, Văsâești, din Protopopiatul Moinești.

Credincioșii reuniți în rugăciune au fost colindați, la finalul Sfintei Liturgii, de copii și tineri ai parohiei, dornici a vesti Nașterea Mântuitorului. Reunindu-se în jurul îndemnului părintelui paroh Constantin Florariu ca „în această perioadă, să fim cu toții un Moș Crăciun pentru cei din jurul nostru”, enoriașii parohiei au înlesnit prin contribuțiile lor răsplătirea colindătorilor. Astfel, 120 de copii și tineri s-au putut bucura de darurile de sub bradul împodobit al bisericii. 
Ca parte a aceleiași inițiative, părintele Constantin Florariu a vizitat bătrânii din parohie aflați în situații vulnerabile, aducându-le, pe lângă daruri, și un gând bun. 

În încheierea ediției din 2023 a Proiectului „De Crăciun fii mai bun”, enoriașii Parohiei „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, Văsâești, însoțiți de părintele paroh, au trecut pragul unui azil de vârstnici și al unui așezământ dedicat copiilor cu dizabilități, pentru a împărtăși cu aceștia bucuria colindelor.

(Pr. C. F.)