Binecuvântare arhierească pentru cei aflați în dificultate

Luni, 28 martie Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului s-a întâlnit cu beneficiarii Cantinei sociale din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman, pentru a le asculta nevoile, a binecuvânta masa și a oferi un pachet de alimente pentru fiecare dintre ei, în valoare de 55 lei.

Luni, 28 martie, beneficiarii Cantinei sociale din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim. Prezent în mijlocul lor, ierarhul a adresat un cuvânt de mângâiere pentru fiecare dintre ei încercând să le înțeleagă neajunsurile și greutățile. În cuvântul de învățătură rostit cu această ocazie, Înaltpreasfințitul a remarcat eforturile pe care Centrul eparhial le depune în menținerea serviciilor sociale oferite prin intermediul fundațiilor și unităților de cult din cuprinsul eparhiei, pentru a răspunde tuturor nevoilor celor aflați în dificultate, și a subliniat faptul că fără rugăciune, smerenie și dragoste față de aproapele, orice activitate social-filantropică este în zadar.
Răspunzând mereu cu generozitate nevoilor Fundației „Episcop Melchisedec”, Pr. Vasile Strat, paroh al Parohiei „Sfântul Mucenic Dimitrie” din Roman, a primit mulțumirile conducerii acestei instituții pentru ajutorul constant pe care-l oferă beneficiarilor acesteia.