Adunarea generală anuală a C.A.R. din Eparhia Romanului și Bacăului

24 Februarie 2022

În data de 24 februarie a avut loc la Centrul eparhial întrunirea anuală a adunării generale a C.A.R. din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului. Cu acest prilej a avut loc darea de seamă pentru anul financiar 2021.

Reprezentanții membrilor C.A.R. din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului s-au întâlnit joi, 24 februarie în Sala „Sf. Ierarh Dosoftei” din incinta Centrului eparhial Roman, unde au dezbătut și analizat diverse probleme căutând cele mai utile soluții pentru ajutorarea membrilor înscriși și făcând propuneri pentru dinamizarea activităților acestei instituții.

Părintele Constantin Tiron, președintele C.A.R., a prezentat raportul general în cadrul ședinței, reliefând activitatea desfășurată de această instituție în anul ce a trecut, apoi a fost prezentat raportul comisiei de cenzori de către președintele ei, dl Pricope Gheorghe, consilier financiar contabil la Centrul eparhial Roman.

Prezent la eveniment, Înaltpreasfințitul Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului,  a apreciat activitatea desfășurată de membri C.A.R. în anul 2021, remarcând implicarea misionară deosebită în soluționarea a numeroase cazuri sociale și îndemnând ca pe mai departe această instituție să vină în sprijinul celor care solicită ajutor.