Activitate pastoral-socială în Parohia Brad

La Biserica cu hramul Sf. Gheorghe din satul Brad, Protopopiatul Buhuși, a avut loc duminică, 20 decembrie 2020, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, la inițiativa părintelui paroh Cătălin Chiper, o activitate de socializare dedicată atât persoanelor vârstnice cât și copiilor din parohie.

Astfel, în cadrul programului de socializare și de petrecere a timpului liber pentru vârstnici, program ce se desfășoară cu succes de peste  un an de zile în parohie, după săvârșirea Sfintei Liturghii a avut loc o plăcută întâlnire între generații, persoanele vârstnice având ocazia să le povestească copiilor prezenți felul cum se petreceau sărbătorile de iarnă și obiceiurile specifice satului.

Momentul a fost cu atât mai special pentru copii, ei având ocazia să împodobească  și să personalizeze pomul de Crăciun.

De asemenea, în cadrul proiectului eparhial „Vrei să fii bun de Crăciun?”, copiii au încredințat părintelui scrisorile cu dorințelelor de Crăciun, în speranța că Moș Crăciun va poposi cu desaga plină și la ei.

(pr. C. C.)