Activitate destinată tinerilor din Parohia Petricica

     Sâmbătă, 11 martie 2023, în Parohia Petricica din Protopopiatul Moinești a avut loc o activitate destinată tinerilor. Scopul întâlnirii a fost acela de a conștientiza importanța bunicilor și a părinților în formarea și dezvoltarea armonioasă a copiilor.

     La invitația preotului Bogdan Cărare, s-a organizat o activitate destinată grupului catehetic parohial. Astfel, participanții au relatat despre rolul pe care bunicii l-au avut în creșterea lor, dar și despre provocările pe care le pot întâmpina în lipsa unei educații solide. Copiii au înțeles că cei mai buni prieteni sunt părinții și că sfaturile pe care le primesc sunt importante în formarea lor. Voluntarii au prezentat și două filmulețe din care au extras câteva învățături ce le vor fi de folos copiilor în relația cu părinții.

     Întâlnirea a avut loc în cadrul Concursului Național Catehetic 2023 „Tinerii și vârstnicii să laude numele Domnului!” care se desfășoară în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim.

(Vlad Țuțurlan)