Zi de bucurie pentru nouă copii aflați în dificultate

30 Decembrie 2019

În ziua de 30 decembrie 2019, monahia Dionisia Schiopu, directorul Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman a fost prezentă la Complexul Romanița, unde a oferit unei mame cu  9 copii pachete cu dulciuri, fructe și bani.

Banii donați de la diverși sponsori au fost strânși în urma Concertului Caritabil susținut de copiii Centrelor de Zi din Arhiepiscopia Romanului si Bacăului, în ziua de 20 decembrie.

Fundația Episcop Melchisedec, în calitate de co-organizator al acestui eveniment caritabil, s-a prezentat cu preșcolarii Grupei mari a Grădiniței cu Program Prelungit „Episcop Melchisedec”, pe scena Sălii de festivități din Central Plaza-Bacău. Aici, aceștia au incantat pe cei toți spectatorii prezenți cu frumoasele lor colinde interpretate. La acel eveniment a fost prezent și părintele Pimen Costea, vicar eparhial.

Alături de obolul celor care au concertat în acea zi și a participanților care au lăsat un dar în cutia special pregătită, Fundația „Episcop Melchisedec” a oferit din partea sa familiei aflată în dificultate și câteva pachete cu dulciuri și fructe.

„Deoarece ne aflăm la finele anului 2019 dorim tuturor copiilor, părinților, angajaților și colaboratorilor Fundației Episcop Melchisedec, un An Nou cu sănătate, prosperitate, realizări personale și profesionale! La mulți ani! ”, a declarat directoarea Fundației din Roman.