Vizită de lucru a IPS Ioachim la Fundația „Episcop Melchisedec” Roman

14 August 2018

Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim, însoțit de preotul protopop Dragoș Munteanu și de monahia Dionisia Șchiopu, directorul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman, a vizitat principalele obiective aflate în curs de reabilitare din incinta curții Fundației romașcane.

 

Aici, Părintele Arhiepiscop Ioachim a analizat stadiul reabilitării picturii murale din interiorul capelei unde este înmormântat ilustrul Episcop Melchisedec Ștefănescu, a vizitat foișorul ce va deservi activităților educaționale dedicate copiilor de la Grădinița „Episcop Melchisedec”, precum și cabinetul stomatologic pus la dispoziția romașcanilor. Înaltpreasfințitul a rămas încântat de stadiul lucrărilor de construire și reabilitare, oferind sfaturi de mare preț directorului instituției pentru finalizarea cu succes a tuturor lucrărilor începute.

Apoi, Ierarhul, însoțit de părintele protopop Dragoș Munteanu, a vizitat parohiile Văleni și Moreni din comuna Văleni, Protopopiatul Roman, oferind sfaturi preoților parohi și analizând stadiul lucrărilor de construcție și posibilitatea continuării și finalizării lor.