Societatea Studenților Teologi Iași (SSTI) și Asociația Sf. Voievod Ștefan cel Mare - Hârja, ajuta împreună familiile dezavantajate

Societatea Studenților Teologi din Iași, în parteneriat cu Asociația Sf. voievod Ștefan cel Mare - Hârja, membră a Federației Filantropia a Patriarhiei Române, vine în sprijinul mai multor familii greu încercate de sărăcie, din mai multe județe ale Moldovei.

Direcția Filantropică a Societății Studenților Teologi din Iași a inițiat a doua ediție a Campaniei „Dăruind vei dobândi”, când ne-am propus să ajutăm o familie greu încercată dintr-un sătuc din județul Botoșani.

Principalele nevoi identificate erau un laptop pentru  ca fiul cel mare să poată participa la orele online și lemne de foc pentru iarnă.

Mulțumim tuturor celor care au sprijinit acest proiect.

Părintele Ilarion Mâță, consilier eparhial la Sectorul Social - Filantropic și Misionar  al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului și președinte al Asociației „Sf. Voievod Ștefan cel Mare - Hârja”, a donat prin intermediul Federației Filantropia a Patriarhiei Române o sobă, dar și alte articole noi de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, iar la scurt timp după ce a primit soba, doamna a copt pâine proaspătă.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am primit un sistem desktop de la un donator, iar din bănuții strânși, voluntarii noștri au pregătit pachete cu alimente neperisabile care vor fi distribuite familiei.

(Andreea Axînte, Vicepreședinte SSTI )