Slujbă de priveghere la biserica „Sfinții Împărați” din Roman

22 Mai 2017

În data de 20 mai 2017, un sobor de preoți romașcani, sub protia părintelui consilier eparhial Alexandru Zamfir a săvârșit slujba vecerniei la biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Roman.

 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, un sobor de preoți romașcani, sub protia părintelui Alexandru Zamfir, consilier eparhial, a săvârșit slujba Vecerniei unite cu Litia la biserica „Sf. Împărați Constantin și Elena” din Roman, cu prilejul hramului. Cu prilejul acestei slujbe care încheie sărbătorile Romanului, Părintele Alexandru Zamfir, delegatul Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, a transmis credincioșilor și preoților prezenți  binecuvântare ierarhului vorbind totodată despre semnificațiile sărbătorii închinate Sfinților Împărați și despre modul în care trebuie cinstit hramul unei biserici.

La final, părintele proh Paleu Gheorghe, consilier eparhial, a mulțumit ierarhului pentru purtarea de grijă arătată acestei parohii, delegatului Centrului eparhial pentru cuvânt, preoților participanți la acest moment haric, precum și credincioșilor. Tuturor celor prezenți le-au fost oferite pachete cu alimente și iconițe cu Sfinții Împărați Constantin și Elena.