Ședința de lucru a coordonatorilor activităților catehetice din protopopiate

Miercuri, 24 aprilie, la centru eparhial din Roman a avut loc ședința coordonatorilor activităților catehetice și de tineret. 
Întâlnirea a fost prezidată de pr. Valentin Băltoi, consilier al sectorului Cultural din cadrul administrației eparhiale. 

În cadrul ședinței, au fost prezentate proiectele câștigătoare la faza pe protopopiate a Concursului Național Catehetic "Hristos-Cuvântul care vindecă". Apoi, a fost analizată ediția de anul acesta, propunându-se anumite îmbunătățiri organizatorice pentru ediția următoare. Tot în cadrul întâlnirii, a fost evaluat proiectul eparhial "Cateheze în parohii", oferindu-se noi direcții de implementare și consolidare. Ultimul punct al ordinii de zi s-a axat asupra proiectelor destinate tinerilor care se vor desfășura în vara anului curent, reprezentații protopopiatelor discutând anumite idei și evenimente comune pentru a ajunge la nevoie reale ale beneficiarilor. La final, toți cei prezenți au primit binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului.

(Pr. Vlad Țuțurlan)