Ședință administrativă în Protopopiatul Sascut

La sediul Protoieriei Sascut a avut loc astăzi, 27 mai 2019, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, prima ședință administrativă lunară a preoților, sub coordonarea  noului  părinte protoiereu, Vasile Abageru. 

Delegați de la Centrul eparhial au fost părintele Silviu Daniel Matei , inspector eparhial, sectorul Sănătate și securitate în muncă și părintele Avram Ionuț, inspector al Centrului de pelerinaj "Meteora" al Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului.  

Lucrările ședinței au fost prezidate de către părintele inspector Daniel Matei, care a transmis celor prezenți arhierești binecuvântări din partea Ierarhului și a prezentat preoților ultimele hotărâri de la Centrul eparhial.

 Pe ordinea de zi  părintele protopop a relatat preoților și alte probleme de ordin administrativ, precum și cele din parohii cu caracter cultural și social filantropic.

De asemenea, tot astăzi, la sediul Protopopiatului, a fost prezentă o echipă de medici specialiști în medicină generală de la Spitalul Munposan București, responsabili de medicina muncii, care au exercitat preoților controlul medical periodic. 

Pr. Albu Gabriel