Școală de vară în Parohia Orbeni I

Având binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în perioada 28-31 august, în Parohia Orbeni I s-a desfășurat Școala de vară din acest an la care a participat un număr mare de copii din această comunitate.

Părintele paroh Nădejde George Daniel s-a îngrijit ca timpul petrecut de către cei mici să fie unul bine organizat, iar cei prezenți să se poată bucura de fiecare clipă petrecută în tinda bisericii.

În ajutorul sfinției sale au venit voluntarii ASCOR care au asigurat voia bună și i-au implicat pe participanți în foarte multe activități educative și creative, îmbinând distracția și rugăciunea cu diferitele concursuri în aer liber.

În ziua pomenirii Tăierii capului Sfântului Ioan Botezătorul, copiii au participat la Sfânta Liturghie în cadrul căreia s-au împărtășit cu Trupul și Sângele Domnului, apoi, în următoarele două zile, momentele frumoase au continuat, determinând participanții să fie atenți și foarte implicați în tot ceea ce s-a realizat.

Pr. Apostu Ionuț Alexandru