Sărbătoarea hramului în Parohia Urechești 2

11 Septembrie 2020

Sărbătoarea Sfinților și Dumnezeieștilor Părinți Ioachim și Ana a fost cinstită, miercuri, 9 septembrie 2020, la biserica din Parohia Urechești 2, Protoieria Sascut, de un număr mare de credincioși ai parohiei, oficialități și alți invitați, de pe  meleagurile Văii Trotușului.

Astfel, sub coordonarea părintelui protoiereu Abageru Vasile, delegat din partea Protoieriei Sascut la acest eveniment a fost părintele secretar Grigoraș Alexandru, care a participat alături de un sobor de preoți la slujba hramului, răspunzând astfel invitației părintelui paroh Visu Vasile Florin.

Cuvântul de învățătură a fost rostit de părintele Bălan Marian, de la Parohia Mândrișca. Acesta a prezentat viața Sfinților și Dumnezeieștilor Părinți Ioachim și Ana, vorbind totodată despre educația copiilor în contextul timpurilor actuale.

După săvârșirea Sfintei Liturghii, a fost oficiată slujba de pomenire a ctitorilor bisericii parohiale, iar la final toți cei prezenți au luat parte la agapa pregătită de enoriașii parohiei.(pr. Albu Gabriel)