Proiectul Eparhial “Vrei să fii bun de Crăciun?” desfășurat în parohiile Protoieriei Sascut

Proiectul Eparhial “Vrei să fii bun de Crăciun?” s-a desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în parohiile din Protoieria Sascut, în decursul celor trei zile de sărbătoare ale Praznicului Nașterii Domnului.

În acest sens, la îndemnul și sub coordonarea protoiereului Vasile Abageru, fiecare preot din comunitățile creștine ale protopopiatului s-a implicat pentru ca toți cei mici din parohii să primească un dar care să le bucure inima de sfintele sărbători. 

Alături de enoriașii și voluntarii din parohii, cadourile au fost pregătite cu meticulozitate și după ce au fost cântate colinde după fiecare Sfântă Liturghie din cele trei zile, copiii au primit daruri ce au constat în haine, jucării, dulciuri, fructe și multe alte lucruri care să le fie spre bucuria lor.

Prin acest tip de proiect, preoții nădăjduiesc să apropie mai mult pe cei tineri de Sfânta Biserică și în acest mod, odată cu maturizarea lor, să devină mădulare vii ai Bisericii lui Hristos.

Pr. Ionuț-Alexandru Apostu