Proiectul eparhial „Fă Rai din ce ai” desfășurat în Protopopiatul Buhuși

În Protopopiatul Buhuși Proiectul social – filantropic „Fă Rai din ce ai” s-a desfășurat în această săptămână la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim, prin implicarea părintelui Protopop Vasile Cozma și prin dărnicia elevilor din mai multe școli arondate Protopopiatului Buhuși.

Răspunzători în mod direct de buna desfășurare a proiectului au fost pr. Macovei Mihai de la Parohia Bărcu și profesor de religie la Liceul Teoretic Ion Borcea – Buhuși, pr. Toma Constantin de la Parohia Gârleni și pr. Chiper Cătălin de la Parohia Brad, care au avut susținerea domnilor directori, precum și a tuturor  profesorilor de religie din școlile implicate în acest proiect social – filantropic.

 Astfel școlile gimnaziale din Gârleni și Lespezi au dorit să vină în sprijinul copiilor din satul Poiana Negustorului, școala Mihail Andrei – Buhuși a bucurat copii din Parohia Lețcana, școala Mihai Eminescu – Buhuși a împărțit cadouri copiilor din Parohia Hociungi II, școala Ștefan cel Mare – Buhuși a colectat daruri pentru Parohia Pădureni, școala Vasile Borcea – Berești Bistrița a dăruit cadouri copiilor din Parohia Pădureni – Berești, iar Liceul Teoretic Ion Borcea – Buhuși a ajutat Parohia Gura Văii.

Proiectul a fost implementat cu succes aducând bucurie atât în sufletul dăruitorilor dar  mai ales în sufletul celor care au primit alături de daruri și dragostea semenilor lor.