Programul Summer Camp la Fundația ”Episcop Melchisedec”

03 Iulie 2017

Începând cu data de 03 iulie 2017 a debutat la Roman programul Summer Camp pe care Fundația ”Episcop Melchisedec” îl pune la dispoziția școlarilor romașcani în lunile iulie și august.

Fiecare zi este o poveste plină de momente minunate, în care copilul râde, se joacă, face mișcare și mai ales își face noi prieteni. Acestea sunt idei ce au fost concretizate în cadrul Programului Summer Camp la Fundația ”Episcop Melchisedec” din municipiul Roman.
Orarul de activitate a unei zile este gândit complex conținând activități sportive menite să le dezvolte motricitatea, spiritul de competiție și de fair-play, dar și activități artistice, în cadrul cărora micuții devin creativi și își lasă imaginația să zburde la atelierele de creație, pictură, dans sau teatru.
Mai multe detalii despre eveniment ne-a dezvăluit domnul Aurelian Constatin Alexa:

Astăzi copii au făcut cunoștință, prezentându-și fiecare hobby-urile și talentele artistice, urmând ca apoi, în pași de dans, să intre în lumea fascinantă a echilibrului și grației.
După masa de prânz fiecare și-a creat o mască reprezentând animalul preferat, iar apoi am cântat sub îndrumarea voluntarilor noștri frumoși.
Împreună oferim copilului un program activ de vacanță, plin de amintiri frumoase și descoperiri interesante.