Program social-filantropic în Parohia „Sf. Nicolae” din Buhuși

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim și prin implicarea directă a PC Părinte Protopop Vasile Cozma, în Parohia „Sf. Nicolae” din Buhuși se desfășoară pentru al III-lea an consecutiv programul social-filantropic „O masă caldă”, program care se bucură de un real succes dar și de sprijinul credincioșilor cu suflet mare și cu dorința de a veni în ajutorul semenilor lor.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim și prin implicarea directă a PC Părinte Protopop Vasile Cozma, în Parohia „Sf. Nicolae” din Buhuși se desfășoară pentru al III-lea an consecutiv programul social-filantropic „O masă caldă”, program care se bucură de un real succes, dar și de sprijinul credincioșilor cu suflet mare și cu dorința de a veni în ajutorul semenilor lor.

În acest program sunt înscriși 25 de elevi de la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”, cu probleme sociale și cărora Biserica le vine în ajutor.

„A fost un proiect care a pornit cu pași mărunți, dar care acum, la împlinirea celor trei ani de la debut, s-a dovedit a fi un mod de a gândi și de a trăi în duhul comuniunii și al întrajutorării semenului nostru”, a precizat părintele Vasile Cozma.