Program eparhial "Școala de vară " în Parohia Găiceana din Protoieria Sascut

11 Iulie 2018

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în Parohia „Sfânta Treime" din comuna Găiceana, Protoieria  Sascut, s-a desfășurat în perioada 2 - 8 iulie 2018, proiectul cultural-catehetic „Școala de vară" cu titlu "Vacanță în tinda bisericii".

    Acest proiect a avut și susținerea Școlii Gimnaziale Găiceana, iar profesorii: Scurtu Simona, Cheta Magda și Mihalache Anemarie s-au dovedit a fi cei mai buni voluntari, implicându-se în ateliere culinare, de chimie și fizică, de pictură, de ceramică, de lectură și jocuri distractive. 
    
Alături  de coordonatorul proiectului părintele paroh Arsâne Ionuț și cadrele didactice, au venit în ajutor ca voluntari elevi de la liceele din Bacău, originari din Găiceana, care au reușit să mobilizeze copiii prezenți. Deasemenea, tot în această perioadă a fost implementat și proiectul „Ca toți să fie Una în Hristos Domnul" din cadrul programului eparhial „Cateheze în parohii", ajuns la ediția a 4-a.
    
Pe această cale aducem mulțumiri părintelui diacon Chiper Alin Ionuț pentru minunata cateheză susținută și doamnei Doctor Arsâne Teodora pentru lecția de prevenire a cariilor și Elgydium, pentru sprijinul cu materiale de igiena orală. Multumim și tuturor sponsorilor noștri și rugăm pe Bunul Dumnezeu să răsplătească osteneala tuturor!
     
Proiectul cultural-catehetic Școala de vară se va încheia cu excursia anuală, de data aceasta în orașul Brașov, devenită tradiție, oferită tuturor participanților care s-au implicat în realizarea acestor programe eparhiale în parohia noastră.