Program eparhial implementat în Parohia Fundeni din Protopopiatul Bacău

28 Decembrie 2020

Cu binecuvântarea Ȋnaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în cadrul proiectului eparhial „Vrei să fii bun de Crăciun?”, în Parohia Fundeni din Protopopiatul Bacău s-au desfășurat câteva activități social-filantropice.

Sub coordonarea părintelui protopop Eugen Ciprian Ciuche, 15 copii din satul Chiticeni au primit daruri de haine (îmbrăcăminte şi încălțăminte), alimente și dulciuri de la Moș Crăciun, în preajma Sfintei Sărbători a Naşterii Domnului.

De Crăciun, copiii Parohiei Fundeni, care au colindat în Biserică după terminarea Sfintei Liturghii, au primit cadouri donate cu generozitate de buni creștini din orașul Bacău.

În Ajunul Crăciunului s-au împărţit în satele Fundeni și Chiticeni  20 de pachete cu alimente de bază (făină, ulei, orez, zahăr, paste făinoase, conserve) la 20 de familii defavorizate. Toate au fost donate de binefăcători din oraşul Bacău, ce au dorit a-și păstra anonimatul.

Mulțumesc din suflet tuturor persoanelor care au donat alimente, dulciuri sau haine și prin acestea au dăruit un zâmbet călduros, plin de bucurie, bătrânilor, văduvelor și mai ales copiilor. Dumnezeu să le dăruiască sărbători cu sănătate, pace, bunăstare în familiile domniilor lor și să le întoarcă înmulțit darurile”, a declarat la final părintele paroh.

( Pr. Alexandru Croitoru)