Parteneriat între Asociația ”Sfânta Anastasia Romana” din Tîrgu Ocna și Spitalul Municipal ”Sfântul Ierarh Dr. Luca” din Onești

Proiectul "Moș Crăciun pentru toți copiii", implementat de către Asociatia „Sfânta Anastasia Romana” din Tîrgu Ocna în Spitalul Municipal „Sfântul Ierarh Dr. Luca” din Onesti cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și pe baza acordului de parteneriat încheiat între cele doua instituții și-a atins astăzi scopul și misiunea. 

Astfel,  tinerii voluntari ai Asociației „Sfânta Anastasia”, coordonați de Președintele acestui ONG, Pr. Silviu Butucaru,  au vizitat azi copiii internați în secțiile de Pediatrie și boli infecțioase ale acestui Spital și împreună cu Moș Crăciun și ajutoarele acestuia au împărțit micuților daruri.
Deasemenea, în decursul acestei luni, cât s-a desfășurat campania de fund-raising, s-a reușit să se strângă jucării pentru camera de socializare a compartimentului pediatrie, perdele vesele cu personaje din desene animate, coronițe de Crăciun și 1300 de pamperși pentru copilașii internați în aceste secții. 
 
Mulțumiri alese echipei de management și îngrijire din cadrul Spitalului Municipal Sfântul Ierarh Dr. Luca din Onești, precum și Protoieriei Onești pentru susținerea acestui proiect.
 
(Pr. Silviu Butucaru)