La Fundația ,,Episcop Melchisedec” se desfășoară programul tip Școală și Grădiniță de Vară

30 Iulie 2019

Și anul acesta, în lunile iulie și august, Grădinița cu Program Prelungit ,,Episcop Melchisedec” a funcționat cu două grupe de copii. Totodată, în programul cultural-educativ desfășurat de Fundație, s-a înscris și Școala de Vară. Programul Școlii a cuprins cursuri de engleză și franceză, ateliere de lucru, dansuri, dar și excursii săptămânale, organizate și susținute de Fundația ,,Episcop Melchisedec”.

Începând cu frumusețile locurilor învecinate, Parcul Centrului Eparhial, cel din vecinătatea Bisericii Copiilor ,,Sf. Ioachim și Ana”, Parcul Municipal, copiii au prins curaj și au ajuns în mijlocul animalelor de la Ferma de la Itești a Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului undeunii dintre ei au văzut, pentru prima dată, cum arată în realiate o vacă, un miel sau un ied.

Programul excursiilor din luna iulie s-a încheiat astăzi, 30 iulie când, încântați de poveștile auzite, copiii au pornit în căutarea personajelor dragi. Astfel, ajunși la Castelul Sturdza de la Miclăușeni, sub razele blânde ale soarelui și într-o atmosferă de veselie specifică vârstei, au mers pe urmele zânelor și a prințișorilor din povești, poate, poate vor găsi ceva...Veselia și zâmbetele le-au fost readuse de nuferii pastelați de pe lacul din apropiere, care le-au înfrumusețat și mai mult ziua.

Copiii Școlii de Vară și ai Grădiniței cu Program Prelungit ,,Episcop Melchisedec” așteaptă nerăbdători ,,cutia de surprize” a lunii august! (Monahia Dionisia Șchiopu – Director Fundația ,,Episcop Melchisedec”)