Kituri școlare oferite copiilor din Parohiile Bărcu și Berești – Bistrița I

23 Noiembrie 2020

Programul social eparhial „Donație pentru educație” a fost derulat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim în Parohiile Bărcu și Berești – Bistrița I.

În contextul „Anului omagial al pastorației părinților și copiilor” și în cadrul programelor educaționale desfășurate în parohii, atât părintele Macovei Mihai de la Parohia Bărcu cât și părintele Iordache Seneca de la Parohia Berești – Bistrița I au împărțit kituri școlare copiilor cu scopul unei bune desfășurări a procesului de învățare în mediul online în această perioadă de pandemie.

Nu este o perioadă fericită nici pentru copii, nici pentru cadrele didactice, de aceea Biserica sprijină educația online, oferind copiilor cu risc de abandon școlar aceste kituri ce conțin rechizite necesare desfășurării procesului de învățare.

În cadrul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului în fiecare parohie prin grija și implicarea directă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Ioachim sunt dezvoltate programe social – filantropice și educaționale care să vină în sprijinul copiilor și părinților.