Întâlnirea grupurilor de suport A.A. regionale, la Roman

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, la Centrul Eparhial de la Roman a avut loc în data de 18 februarie 2023 o întâlnire regională a grupurilor Alcoolicii anonimi (A.A.) din Moldova, cu ocazia aniversării a patru ani de la înființarea Grupului A.A. „Renașterea” din Roman.

Întâlnirea a avut loc în Sala de ședințe a Casei „Sf. Ierarh Dosoftei”, de-a lungul zilei fiind desfășurate două teme de interes pentru cei 50 de participanți. În prima parte a zilei, cu începere de la ora 11.00, a fost dezbătută tema Credință și încredere, iar în partea a doua, de la ora 13.00, tema Alcoolismul ca boală de familie. În cadrul acestei întâlniri, membrii grupurilor participante au oferit Grupului A.A. „Renașterea” din Roman diplome aniversare.

Grupul A.A. „Renașterea” din Roman își desfășoară activitatea în cadrul Fundației „Episcop Melchisedec”, sub coordonarea protosinghelului Gabriel Roșu. Activitatea acestui grup se desfășoară de două ori pe săptămână, marțea și joia, cu începere de la ora 17.30. În prezent, grupul numără 12 persoane care beneficiază de susținere și un program spiritual specific.