Întâlnirea Cercului Pastoral „Sfântul Nectarie” Valea Muntelui, Protopopiatul Moinești

09 Noiembrie 2022

În ziua de prăznuire a Sfântului Ierarh Nectarie, Cercul pastoral de pe Valea Muntelui, Protopopiatul Moinești, și-a cinstit ocrotitorul spiritual.

Miercuri, 9 noiembrie 2022 la Biserica „Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul” din Palanca au avut loc lucrările Cercului Pastoral Valea Muntelui.

Programul zilei a cuprins slujba Acatistului Sfântului Ierarh Taumaturg Nectarie și săvârșirea Sfintei Liturghii de către părintele protopop Costel Mareș, alături de preoții slujitori arondați cercului pastoral, aflându-se în comuniune de rugăciune și credincioși ai parohiei și din împrejurimi.

La momentul potrivit, părintele protoiereu, în cuvântul de învățătură, a evidențiat importanța și necesitatea rugăciunii în viața creștinului.

În cea de a doua parte a zilei, părintele Răzvan Țuglea, de la Parohia Camenca, a susținut o prezentare powerpoint despre „Rugăciune și Isihie. Sfântul Ierarh Nectarie”.

În final, părinte paroh Mitrofan Costel, paroh al Parohiei Palanca, a mulțumit părintelui protopop, preoților și tuturor credincioșilor pentru prezența în rugăciune și participarea la acest eveniment.

Pr. Cristian-Ioan Balaban