Fundația ”Episcop Melchisedec” prezentă la întâlnirea cu reprezentanți ai sectorului neguvernamental din județul Neamț

În ziua de 19 mai 2017, Fundația ”Episcop Melchisedec”, prin intermediul directorului Aurelian Constantin Alexa și doamna Cristina Chelaru a participat la întâlnirea cu domnul Gabriel Petrea, Ministru al Consultării Publice și Dialogului Social și cu domnul Vasile Panaite - Prefect al Județului Neamț, ce a fost găzduită de primăria Roman.

La această întâlnire au participat reprezentanți ai sectorului neguvernamental din județul Neamț. Cu prilejul întâlnirii s-au discutat câteva măsuri eficiente în vederea sprijinirii activității organizațiilor neguvernamentale, fiind lămurite și informațiile cu privire la modificările fiscale care ar putea afecta organizațiile neguvernamentale.
Domnul ministru 
Gabriel Petrea și-a manifestat dorința de a avea o relație cât mai bună cu mediu asociativ în vederea identificării celor mai bune soluții în scopul dezvoltării comunităților locale.
De asemenea, domnul prefect Vasile Panaite a subliniat că instituția pe care o coordonează este și va fi un partener loial pentru toate ONG-urile din județul Neamț.
La finalul întrunirii, domnul Marius Nicolae a mulțumit celor două oficialități pentru implicarea și bună voința de care au dat dovadă.

(Constantin Aurelian Alexa)