Fundația „Episcop Melchisedec” din Roman a găzduit întâlnirea membrilor Centrului de Socializare

08 Decembrie 2017

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, în data de 7 decembrie 2017, la sediul Fundației „Episcop Melchisedec” din Roman  a avut loc întâlnirea săptămânală a membrilor Centrului de Socializare. Invitatul întâlnirii a fost părintele Alexandru Zamfir, Consilier Eparhial.

             Între subiectele propuse și dezbătute ulterior, amintim pe cele despre folosul rugăciunii, despre post, rolul comunicării, importanța implicării în viața socială și programul sărbătorilor de Crăciun, părintele consilier eparhial răspunzând întrebărilor venite din partea membrilor Centrului de Socializare din cadrul fundației romașcane.

            Maica Dionisia Șchiopu, director al Fundației „Episcop Melchisedec”, a propus invitaților organizarea unei colecte de daruri de Crăciun (dulciuri, fructe, haine etc.), destinate persoanelor nevoiașe aflate în mari lipsuri materiale.  Întâlnirea s-a încheiat în duhul rugăciunii și al mulțumirii pentru timpul petrecut cu folos împreună, preț de câteva ore, în care au putut grație răspunsurilor primite de la părintele Alexandru Zamfir să descopere lucruri noi despre trăirea autentică în duhul credinței ortodoxe.

(Pr. Daniel Marari)