Flori și recunoștință pentru mamele creștine din Protoieria Sascut

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului  și Bacăului, la îndemnul și sub îndrumarea părintelui protopop Vasile Abageru, în contextul campaniei “Luna pentru viață” în Protopopiatul Sascut s-au derulat mai multe activități ce fac parte din programul social-filantropic “Uniți pentru viață, Uniți pentru viitor”.

Ca o continuare a Proiectului Eparhial  “Flori pentru mame”, în data de 8 Martie 2021,  Protopopiatul Sascut, reprezentat prin protoiereu, secretar  și asistent social, alături de Asociația “Episcop Teodosie Atanasiu”,  au marcat această frumoasă zi prin dăruirea de flori și a broșurii “Prinos de recunoștință femeii creștine”, ce îl are ca autor pe ÎPS Ioachim, tuturor cadrelor didactice de la școlile gimnaziale din localitățile Sascut, Păncești și Sascut-Sat, doamnelor funcționare de la Primăria Sascut, precum și doamnelor profesoare de la Liceul Tehnologic „J. M. Elias”, Sascut.

O rază de bucurie și mângâiere s-a adus cu această ocazie și bătrânelor mame de la Căminul de bunici din satul Conțești, care au primit cu multă emoție aceste daruri  ce au venit din partea părintelui protopop, împreună cu ruga, ca Bunul Dumnezeu să binecuvinteze lungimea zilelor lor cu sănătate și fericire, dar și împliniri pe toate planurile, în special pe plan duhovnicesc.

Pentru a scoate în evidentă frumusețea darului vieții ce vine de la Tătăl ceresc prin mamă, în toate parohiile protopopiatului, preoții parohi au oferit cartea" Prinos de recunoștință femeii creștine", flori și alte daruri, tuturor credincioaselor.

(Apostu Al. asist. social)