Flori pentru mămici la Maternitatea Spitalului Municipal de Urgență Moinești

În Protopopiatul Moinești, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, a debutat seria manifestărilor legate de Luna pentru viață 2023, „Viitorul este pro-viață”.

Astfel, părintele protopop Costel Mareș, însoțit de preoți și voluntari Pro-Viață, au oferit, miercuri, 8 Martie, flori, iconițe și calendare mămicilor și personalului medical din Maternitatea Spitalului Municipal de Urgență Moinești. Florile au fost însoțite de mesajul „Mamă, îți mulțumesc că m-ai născut!”. Seria de manifestări va culmina cu Marșul pentru viață România și Republica Moldova, desfășurat anul acesta în orașul Comănești în 25 martie, de sărbătoarea Bunei Vestiri.

„Cu prilejul acestei zile speciale pentru dumneavoastră, vă dorim multă sănătate, bucurii și împliniri, precum și urarea tradițională „La mulți ani!”. Darul pe care l-ați primit de la Bunul Dumnezeu de a fi mamă este unul absolut minunat, care cu siguranță vă bucură, dar vă și obligă; pentru că responsabilitatea de mamă este una absolut vitală pentru creșterea frumoasă a celui căruia i-ați dat viață. Să vă ajute Dumnezeu să fiți mame bune, născătoare de sfinți pentru Împărăția lui Dumnezeu!”,  le-a urat tinerelor mame, părintele Protopop Costel Mareș.