Daruri de sfântul Nicolae, la Fundația ”Episcop Melchisedec” Roman

06 Decembrie 2016

În data de 05 decembrie 2016, cu binecuvântarea IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim, de serbarea cunoscută în popor ca Moș Nicolae, elevii din cadrul Centrului de zi pentru copii proveniți din familii aflate în dificultate din cadrul Fundației ”Episcop Melchisedec”, care își desfășoară activitatea în cadrul Școlii ”Calistrat Hogaș”, au primit în dar dulciuri și fructe.

În contextul sărbătorii închinate sfântului ierarh Nicolae, ocrotitorul copiilor, beneficiarii centrului de zi din cadrul Fundației „Episcop Melchisedec” Roman au fost implicați într-o activitate interactivă: pictarea și colorarea globulețelor de iarnă! Astfel, cu migală și talent, micii artiști au reușit să le dea acea notă personală care să le individualizeze, să redea bucuria sărbătorilor de iarnă. Indiferent de lipsurile și greutățile prin care sunt supuși să treacă, acești copii au dreptul la propria lor copilărie, au dreptul la bucuria Nașterii Domnului. La finalul activității, toți copiii implicați în activitate au fost răsplătiți pentru efortul lor cu dulciuri și fructe, ca daruri din partea sfântului Nicolae.
Fundația ”Episcop Melchisedec”, sub binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului, caută să acopere lipsurile sufletești și materiale ale copiilor cu probleme de orice fel, să readucă zâmbetul și să modeleze frumos destine.