Daruri de bucurie pentru copiii defavorizați din Complexul Romanița

20 Decembrie 2017

Cu  binecuvântarea Înaltpreasfințitului Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului, Fundația „Episcop Melchisedec” a organizat o colectă de daruri de Crăciun (îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, dulciuri, fructe) pentru copiii defavorizați.

În data de 20 decembrie 2017, darurile colectate au fost donate de către Fundație, Complexului „Romanița”. Reprezentanții sectorului social-filantropic, însoțiți de directorul Fundației „Episcop Melchisedec”, monahia Dionisia Șchiopu, au fost întâmpinați de copiii cu dizabilități din cadrul Complexului „Romanița”, aceștia bucurându-se de darurile primite, care pentru câteva clipe au alungat tristețea și durerea de pe chipurile lor.

Domnul director Dorin Tabacariu i-a invitat pe reprezentanții Fundației să viziteze Complexul „Romanița”, pentru a desoperi toate serviciile sociale oferite de acesta, întâlnirea încheindu-se cu o rugăciune de mulțumire în Capela „Buna Vestire” ce funcționează în cadrul instituției.

La final, conducerea Complexului „Romanița” a mulțumit pentru bucuria făcută copiilor și pentru buna colaborare dintre cele două instituții.