”Dăruind lumină pentru viață!”

06 Aprilie 2017

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, prin Fundația ”Episcop Melchisedec” Roman, demarează campania de strângere de fonduri, haine și jucării pentru copiii aflați în cadrul Complexului ”Romanița” și ”Familia Mea”, sub denumirea: ”Dăruind lumină pentru viață!”.

Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, prin Fundația ”Episcop Melchisedec” Roman, demarează în perioada 5-12 aprilie campania de strângere de fonduri, haine și jucării pentru copiii aflați în cadrul Complexului ”Romanița” și ”Familia Mea”, sub denumirea: ”Dăruind lumină pentru viață!”.
În aceste două centre de îngrijire a minorilor aflați în situații de abandon sau în dificultate familială se află un număr de 127 copii, a căror situație medicală și/sau școlară necesită o îngrijire specială.
Campania pe care o inițiem are drept scop conștientizarea societății romașcane cu privire la nevoile acestor copii, la oferirea unor condiții mai bune de a-și trăi copilăria. Scopul nostru este de a oferi în această perioadă prepascală un ajutor, un zâmbet, o mângăiere plecând de la îndemnului Mântuitorului Iisus Hristos: "Fiţi milostivi, precum şi Tatăl vostru este milostiv" (Luca 6, 36).
Așadar, Fundația ”Episcop Melchisedec” vă invită să ne deveniți parteneri în căutarea copilăriei unor copii aflați în nevoie, dar și în dobândirea propriei noastre mântuiri, căci milostenia lărgeşte şi transformă sufletul omului, deoarece o faptă bună săvârşită în mod constant devine bunătate a sufletului.